Gratis verzending vanaf €50

Bruidsboeketten en Corsages


Jouw mooiste herinnering voor altijd ingelijst


Ben jij op zoek naar een mooie manier om het bruidsboeket te behouden? Dan ben je aan het goede adres. Laat jullie mooiste herinnering voor altijd inlijsten tussen glas in lood.


Bruidsboeket inlijst proces

Stap 1: Plaats je bestelling van het bruidsboeket of corsage op deze pagina. Je ontvangt daarna direct een ontvangstbevestiging. 

 

Stap 2: Je kan hieronder je reservering plaatsen voor het opsturen van het corsage of bruidsboeket. Plan je reservering rond de trouwdatum. Probeer het boeket binnen 1 - 3 dagen te versturen. Het boeket is namelijk het mooiste als het wordt gedroogd als de bloemen nog vers zijn. Last minute boeketten worden ook aangenomen, reserveer dan alsnog je plekje in de agenda. Na de bestelling en een paar dagen voor jouw bruiloft ontvang je een email met het adres waar je het boeket naar toe kan sturen.

Deze data kan niet worden gereserveerd wegens vakantie: 15 oktober t/m 24 oktober

Stap 3: Het bruidsboeket kan gewoon in een kartonnen doos verstuurd worden. Vul de doos goed op met kranten, zodat het boeket niet te veel heen en weer wordt geschud. Leg er een papiertje bij met de naam en het factuurnummer, zodat het duidelijk is van wie het boeket is.

 

Stap 4: Het zal uiterlijk 7 weken duren voordat je ingelijste bruidsboeket klaar is. Het drogen van de bloemen neemt namelijk een aantal weken in beslag. De blaadjes worden apart gedroogd en later weer bij elkaar geplaatst. Niet alle bloemen passen tussen het glas in lood, omdat het maar 1 mm dik mag zijn. Ik zal een mooi kunstwerk van het boeket creëren (zie de voorbeelden)

 

Stap 5: Als het bruidsboeket klaar is, zal het met veel zorg en liefde worden ingepakt. Zodra het pakket is verzonden ontvang je een  verzendbevestiging in je mail.


Korting: Combideal

Je kan ervoor kiezen om meerdere Glas & loodjes te laten maken van één bruidsboeket. Bij de Combideals met 1 + 1  mogen er verschillende maten gecombineerd worden. Bij combideal L + M + S  geldt de actie alleen voor de Glas & Loodjes zelf. De extra opties worden er wel bijgerekend.

Let op: Van een Corsage kan maar één Glas & Loodje worden gemaakt.