• Gratis verzending vanaf €50
  • Volg @glasenloodjes

Bruidsboeketten en Corsages


Ben jij op zoek naar een mooie manier om het bruidsboeket te behouden? Dan ben je hier op de juiste plek! Laat jullie mooiste herinnering vereeuwigen tussen glas in lood.

Bruidsboeket inlijst proces

Stap 1: Lees eerst alle stappen door. Plaats vervolgens je bestelling van het bruidsboeket of corsage onderaan deze pagina. Je ontvangt daarna direct een ontvangstbevestiging. 

 

Stap 2: Je kan na je bestelling je reservering plaatsen voor het opsturen/brengen van het corsage of bruidsboeket. Plan je reservering rond de trouwdatum. Probeer het boeket binnen 2 dagen te versturen. Het boeket is namelijk het mooiste als het wordt gedroogd als de bloemen nog vers zijn. Last minute boeketten worden ook aangenomen, reserveer dan alsnog je plekje in de agenda. Je ontvangt na je bestelling binnen 24 uur een bevestiging mail met meer informatie over hoe je het pakket kan versturen + mijn adres.

Let op: als je het boeket op zaterdag verstuurd wordt het pas dinsdag bezorgd. Houdt hier rekening mee.

Deze data kan niet worden gereserveerd i.v.m. vakantie: 14 oktober t/m 23 oktober.

Stap 3: Je kan ervoor kiezen het bruidsboeket langs te brengen bij mijn atelier of op te sturen met de post. Het bruidsboeket kan in een doos verstuurd worden. Vul de doos goed op met kranten of ander opvulmateriaal, zodat het boeket niet te veel heen en weer wordt geschud. Leg er een papiertje bij met de naam en factuurnummer, zodat het duidelijk is van wie het boeket is.

 

Stap 4: Het zal uiterlijk 2 maanden duren voordat je ingelijste bruidsboeket klaar is. Het drogen van de bloemen neemt namelijk een aantal weken in beslag. De blaadjes worden apart gedroogd en later weer bij elkaar geplaatst. Niet alle bloemen (zoals harde besjes, Zonnebloemen of Vetplanten etc) passen tussen het glas in lood, omdat het maar 1,5 mm dik mag zijn. Ik zal een mooi kunstwerk van het boeket creëren (zie de voorbeelden) en een foto opsturen voor overleg. Het Glas & Loodje wordt pas in elkaar gezet als jij akkoord bent gegaan met de creatie.

 

Stap 5: Als het bruidsboeket klaar is, zal het met veel zorg en liefde worden ingepakt. Zodra het pakket is verzonden ontvang je een verzendbevestiging in je mail.


Jouw mooiste herinnering voor altijd ingelijst

Voorbeelden