• Gratis verzending vanaf €50
 • Elke donderdag om 12.00 worden de pakketjes verstuurd
 • Volg @glasenloodjes

Cursus: Maak van je hobby je werk!


Heb jij ook het verlangen om van je hobby je werk te maken? In deze cursus leer jij hoe je stappen kan gaan zetten om van je hobby te gaan leven. 

De cursus is er vooral op gericht om met een positieve mindset van je hobby je werk te maken. Er wordt doorzettingsvermogen en discipline verwacht om je doel te laten slagen. Met de lessen die je leert, de challenges die je doet en de dagelijkse acties die je uitvoert zet jij in 10 weken de eerste stappen naar een succesvolle onderneming. 


 • Er van droomt om van je hobby te kunnen leven.
 • Een startende ondernemer bent of iemand die meer succes uit zijn bedrijf wilt halen.
 • Verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven.
 • Open staat voor verandering.
 • Met een positieve mindset van je hobby je werk wilt maken.

 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving met de 10 modules. Je kan de cursus op je eigen tempo maken.
 • Elke module bestaat uit een video, verschillende lessen, tools en challenges om jou uit te dagen!
 • De verschillende challenges zijn: maak een vision board, koud douchen challenge, durf te falen challenge , vergelijk jezelf challenge, cirkel van invloed challenge, schrijf een dankbaarheidsbrief, money mindset challenge, self love challenge en growth Mindset challenge.
 • De tools die je gaat gebruiken: De vier p's, swot analyse, mindmaps, content planner, dagplanner en spaarplan.
 • Je leert dagelijks actie te nemen om een succesvolle onderneming te creëren.

Module 1: Stel jezelf goede vragen

Als je van je hobby je werk wilt maken is het belangrijk dat je jezelf goede vragen gaat stellen. Wat voor product wil je creëren? Hoe ga je het aan de man brengen? Hoe ga je de prijs bepalen? Deze module is er vooral op gericht om je te laten nadenken over hoe jij wilt gaan beginnen met het ondernemen. Je krijgt verschillende tools zoals de Swot analyse & Mindmaps die je allemaal kan gebruiken om dichterbij de kern te komen.

Module 2: Start vandaag nog en durf te falen

Je moet beginnen voordat je er klaar voor bent. Je zal namelijk nooit echt het gevoel hebben dat je er klaar voor bent. Verandering zal altijd spannend blijven en spanning levert nou eenmaal weerstand op. Groei ligt uit je comfortzone. Als er één ding zeker is, is dat je als ondernemer vaak uit je comfortzone moet stappen. Die groei zorgt ervoor dat je steeds beter weet wie je bent en wat je wilt met je bedrijf. 

 

Module 3: Zichtbaarheid

Social media zorgt voor veel mogelijkheden, waardoor online ondernemen steeds gemakkelijker wordt. Je kan zo je naambekendheid makkelijk en snel laten groeien. Laat jezelf en je product zien op social media. Het is een slimme zet om je zichtbaarheid te vergroten. Zichtbaarheid zorgt voor meer volgers en meer volgers zorgen voor meer klanten. In deze module leer je over zichtbaarheid, advertenties maken en content inplannen.

Module 4: Dagelijkse actie

Je maakt vanaf nu het besluit om dagelijkse actie te nemen om van je hobby je werk te maken. Ik heb een planner ontworpen die jij vanaf nu elke dag gaat invullen. Alleen het invullen van deze dagplanner zal je leven al positief veranderen.

Module 5: Productiviteit

Hoe ga jij meer tijd vrij maken om van je hobby je werk te maken? Met de tips in deze module zal je meer tijd over houden. Je wilt niet harder werken, maar slimmer!

Module 6: Dankbaarheid

Wist je dat je door dankbaarheid te uiten een veel positiever leven krijgt? Elke dag is er wel iets waar je dankbaar voor bent. Het gaat er om waar jij je op focust!

Module 7: Verbeter je money mindset

Let's talk about money! In deze module krijg je meer inzichten over geld, zoals: Wat zijn je inkomsten en uitgaven? Hoeveel geld heb je nodig om van je hobby je werk te maken? etc.

 

Module 8: Durf jezelf te zijn

Het is belangrijk dat jij jezelf durf te zijn als je ondernemer wordt. Er zullen namelijk veel verschillende meningen op je af komen als jij voor je zelf kiest. Het is heel belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en je grenzen aan durft te geven. 

Module 9: Growth Mindset

Heb jij meer een Fixed mindset of een Growth mindset? Daar kom je achter in deze module! Je krijgt tips om te gaan werken aan je Growth Mindset.

Module 10: Het eindresultaat

Na 10 weken lang elke week een module te hebben gedaan kom je nu toch echt bij het einde. Het einde van de cursus maar zeker niet het einde van jouw avontuur! Dat jij van je hobby je werk gaat maken is het mooiste cadeau die je jezelf kan geven.

 • Jouw zelfvertrouwen is enorm gegroeid!
 • Je gelooft dat jij echt geld kan gaan verdienen met je hobby.
 • Je weet nu hoe jij je product/dienst kan gaan verkopen.
 • Je zet dagelijks kleine stapjes om jouw doel op een fijne manier te behalen.
 • Jij durft voor jezelf te kiezen ondanks wat anderen daarvan vinden.
 • Jij hebt je doelen duidelijk en weet wat je ervoor moet doen om deze te laten slagen.
 • Je volgt je hart en ervaart meer vrijheid.
 • Je hebt een mindset die gericht is op succes.
 • Je gaat je droom achterna en laat niks of niemand je meer tegen houden!

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf!


Van 2019 t/m 2021 ben ik ernstig ziek geweest en kon ik een lange tijd niet werken. Naast het ziek zijn heb ik ook een jaar lang geen inkomen of uitkering ontvangen. Ik had weinig hoop voor een positieve toekomst. 

Vanaf februari 2021 ben ik gestart met mijn bedrijf Glas & Loodjes. Tijdens mijn herstelfase heb ik ontzettend veel kennis opgedaan over het ondernemen. De kennis die ervoor heeft gezorgd dat ik een succesvolle onderneming heb kunnen opbouwen, heb ik gebundeld in deze cursus. Nu verdien ik meer dan ik ooit heb verdiend en wil ik jou ook leren hoe je van je hobby je werk kan maken.

 
Er is geen beter moment dan NU om te beginnen!