Gratis verzending vanaf €50

Moederdag

Gepubliceerd op 8 april 2022 om 22:29

Ik vind het echt super leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen. Het leek me tof om via deze manier kunstwerkjes en nieuwtjes te delen. Ook wil ik graag regelmatig even de tijd nemen om wat dieper op een onderwerp in te gaan.

 

Mijn eerste verhaal wil ik toewijden aan mijn moeder. Zij is mijn held, mijn voorbeeld en een prachtig mens die wel wat vaker in het zonnetje gezet mag worden. Ondanks dat ik sommige dingen anders zou doen dan mijn moeder heb ik zoveel meegekregen en geleerd van mijn opvoeding. Ik heb dan ook veel respect hoe mijn moeder na de scheiding voor het grootste deel van de tijd ons 4 kinderen in haar eentje heeft opgevoed. Zij heeft al onze mooie en nare momenten meegemaakt en ziet ons nog steeds als het grootste geschenk van haar leven. Ik wil haar bedanken voor al haar wijze lessen en haar hulp tijdens mijn lange ziekte periode.

 

Zondag 8 Mei is het alweer Moederdag. De officiële feestdag waarmee wij onze moeders eren en bedanken voor alles wat zij ons hebben gegeven. Zij geven ons het grootste geschenk wat er ter wereld is 'het leven' en dit mag gevierd worden. Hoe leuk is het om je moeder dit jaar te verrassen met een uniek kunstwerkje wat anders is dan anders. Een combinatie van het oude ambacht glas-in-lood met moeder natuur. De symbolische betekenis van het madeliefje is zuiverheid, trouwe liefde en schoonheid. 

Verras jij je moeder dit jaar ook met een Ma-de-lief(ste)?

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.