• Gratis verzending vanaf €75
 • Volg @glasenloodjes

Online Cursus: Maak van je hobby je werk!


Heb je ooit gedacht om van je hobby je beroep te maken? In deze cursus leer je hoe je concrete stappen kunt zetten om van je hobby je werk te maken.

 

De focus van de cursus ligt voornamelijk op het ontwikkelen van een positieve mindset om van je hobby je werk te maken. Het vereist doorzettingsvermogen en discipline om je doel te bereiken. Met behulp van de lessen, uitdagingen en dagelijkse acties die je zult ondernemen, zul je binnen 10 weken de eerste stappen zetten richting een succesvolle onderneming.

 •  Je ernaar verlangt om van je passie je beroep te maken.
 • Je een beginnende ondernemer bent of iemand die zijn bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.
 • Je de leiding over je eigen leven neemt.
 • Je open staat voor verandering.
 • Je aan een positieve mindset wilt werken.
 • Je krijgt t/m april 2024 toegang tot onze online leeromgeving met 10 modules. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen.
 • Elke module bevat een video, diverse lessen, tools en uitdagingen om je te stimuleren!
 • De uitdagingen omvatten onder andere het maken van een vision board, de koud douchen challenge, de durf te falen challenge, de vergelijk jezelf challenge, de cirkel van invloed challenge, het schrijven van een dankbaarheidsbrief, de money mindset challenge, de self love challenge en de growth mindset challenge.
 • De tools die je zult gebruiken, zijn onder andere de vier p's, SWOT-analyse, mindmaps, content planner, dagplanner en spaarplan.
 • Je leert dagelijks actie te ondernemen om een succesvol bedrijf op te bouwen.

Module 1: Stel jezelf goede vragen

Als je van je hobby je werk wilt maken, is het essentieel om jezelf belangrijke vragen te stellen. Wat voor product wil je creëren? Hoe wil je het op de markt brengen? Hoe ga je de prijs bepalen? Deze module is speciaal ontworpen om je te helpen nadenken over hoe je wilt starten als ondernemer. Je krijgt toegang tot verschillende tools, zoals de SWOT-analyse en mindmaps, die je kunt gebruiken om de essentie van je onderneming te ontdekken.

Module 2: Start vandaag nog en durf te falen

Het is belangrijk om te beginnen voordat je je er helemaal klaar voor voelt. Het gevoel van klaar zijn zal namelijk nooit helemaal komen. Verandering is altijd spannend en kan weerstand oproepen. Maar juist buiten je comfortzone ligt groei. Als ondernemer moet je vaak uit je comfortzone stappen. Deze groei helpt je om steeds beter te begrijpen wie je bent en wat je wilt met je bedrijf.

Module 3: Zichtbaarheid

Social media biedt talloze kansen om het online ondernemen te vergemakkelijken. Met behulp van social media kun je eenvoudig en snel je naamsbekendheid vergroten. Door jezelf en je product te laten zien op social media, maak je slim gebruik van de mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten. Meer zichtbaarheid leidt tot een groter aantal volgers, en een groter aantal volgers kan uiteindelijk resulteren in meer klanten. Tijdens deze module leer je alles over het vergroten van je zichtbaarheid, het maken van effectieve advertenties en het plannen van waardevolle content om optimaal te profiteren van social media.

Module 4: Dagelijkse actie

Vanaf dit moment neem je het besluit om dagelijks actie te ondernemen om van je hobby je werk te maken. Om je hierbij te helpen, heb ik een speciale planner ontworpen die je dagelijks gaat invullen. Door simpelweg deze dagplanner in te vullen, zul je al positieve veranderingen in je leven ervaren.

Module 5: Productiviteit

Hoe kun je meer tijd vrijmaken om van je hobby je werk te maken? Met behulp van de tips in deze module zul je merken dat je meer tijd overhoudt. Het doel is niet om harder te werken, maar om slimmer te werken!

Module 6: Dankbaarheid

Wist je dat het uiten van dankbaarheid kan leiden tot een veel positiever leven? Elke dag zijn er talloze dingen om dankbaar voor te zijn. Het draait allemaal om waar jij je op wilt focussen!

Module 7: Verbeter je money mindset

Laten we het over geld hebben. In deze module zul je meer inzicht krijgen in geld, zoals: Wat zijn je inkomsten en uitgaven? Hoeveel geld heb je nodig om van je hobby je werk te maken? etc.

Module 8: Durf jezelf te zijn

Het is essentieel dat je trouw blijft aan jezelf wanneer je een ondernemer wordt. Er zullen namelijk veel verschillende meningen op je afkomen wanneer je voor jezelf kiest. Het is van groot belang dat je goed voor jezelf zorgt en je grenzen durft aan te geven. 

Module 9: Growth Mindset

Ontdek of je een Fixed mindset of een Growth mindset hebt in deze module! Hier ontvang je handige tips om te werken aan het ontwikkelen van een Growth Mindset.

Module 10: Het eindresultaat

Na het succesvol afronden van 10 weken lang wekelijkse modules, ben je nu bij het einde gekomen. Dit betekent het einde van de cursus, maar zeker niet het einde van jouw avontuur! Het feit dat je van je hobby je werk gaat maken, is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

 • Je zelfvertrouwen is aanzienlijk gegroeid!
 • Je hebt er vertrouwen in dat je echt geld kunt verdienen met je hobby.
 • Je hebt nu een duidelijk idee hoe je je product/dienst kunt verkopen.
 • Je zet dagelijks kleine stappen om je doel op een positieve manier te bereiken.
 • Je durft voor jezelf te kiezen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.
 • Je hebt je doelen helder voor ogen en weet wat ervoor nodig is om ze te laten slagen.
 •  Je volgt je hart en ervaart meer vrijheid.
 •  Je hebt een succesgerichte mindset.
 •  Je gaat je droom najagen en laat niets of niemand je meer tegenhouden!

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf!


Van 2019 tot 2021 was ik een ernstig ziek en kon ik lange tijd niet werken. Naast mijn ziekte heb ik ook een jaar lang geen inkomen of uitkering ontvangen. Ik had weinig hoop voor een positieve toekomst.

Maar vanaf februari 2021 ben ik mijn bedrijf Glas & Loodjes gestart. Tijdens mijn herstelperiode heb ik enorm veel kennis opgedaan over ondernemen. De kennis die ervoor heeft gezorgd dat ik een succesvol bedrijf heb kunnen opbouwen, heb ik nu gebundeld in deze cursus. Nu verdien ik meer met mijn bedrijf dan in loondienst en ik wil jou ook leren hoe je van je hobby je werk kunt maken.
Er is geen beter moment dan NU om te beginnen!