Meest gestelde vragen


Waar worden de workshops gegeven?

De workshops worden gegeven in mijn atelier op de Rotterdamseweg 392 in Delft. Je kan hier gratis parkeren. Kom je met OV?  Stap dan uit bij bushalte Heertjeslaan Delft.

Kan ik het Glas & Loodje ook cadeau geven?

Als je het Glas & Loodje graag cadeau wilt geven kan je bij de opmerkingen een persoonlijk berichtje schrijven. De ontvanger krijgt dan een geschreven kaartje in zijn pakket. 

Wanneer wordt mijn bestelling opgestuurd?

De pakketjes worden elke vrijdag om 11.00 op de post gedaan. De persoonlijke bestellingen hebben langer de tijd nodig. Bij het product staat hoelang het duurt voordat jij je bestelling thuis kan verwachten.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Bij de pakketten krijg je geen Track & Trace code omdat de meeste Glas & Loodjes worden verstuurd in brievenbusdozen. We gaan er vanuit dat dit netjes wordt afgeleverd in de brievenbus. Grotere pakketten krijgen wel een Track & Trace code erbij.

Wat moet ik doen als er iets fout is gegaan met mijn bestelling of met de bezorging?

Vul het contactformulier onderaan de pagina in en ik zal z.s.m. met een oplossing komen. 

Hoe werkt het retourneren?

Vul het contactformulier in om het retourneren aan te vragen. Je kan je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Zorg ervoor dat het pakket weer goed en veilig wordt ingepakt. De retourkosten zijn voor jezelf.

Heb ik garantie op de Glas & Loodjes?

De Glas & Loodjes worden met veel zorg en bescherming ingepakt om de verzending veilig te laten verlopen. Verder is er geen garantieperiode als het glas in lood raampje na levering stuk gaat.

 

Contact

Vragen worden binnen 48 uur beantwoord.