Persoonlijk cadeau van glas in lood 

Op zoek naar een uniek en handgemaakt cadeau? Geef een persoonlijk item een ​​magische uitstraling door het te laten inlijsten tussen glas in lood. Denk aan een dierbare tekening van een liefdevol kaartje, een kostbaar stuk textiel of je eigen gedroogde bloemen. Zolang het niet dikker is dan 1,5 mm kan het worden omgetoverd tot een kunstwerk tussen  glas in lood. Je kunt zelf een bloemetje drogen door het voorzichtig tussen de pagina's van een dik boek te plaatsen. Na ongeveer 3 of 4 weken zal het bloemetje volledig droog zijn en klaar om naar mij te worden gestuurd. Laat mij er een meesterwerk van maken dat een gegarandeerde indruk zal maken!

 


Het proces

Stap 1: Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk om vooraf het gedroogde bloemetje of je persoonlijke item op te meten en te controleren of het binnen de 1,5 mm ruimte van het glas past. Kies vervolgens het uiteindelijke formaat (S,M of L) en de kleur van het glas voor jouw persoonlijke Glas & Loodje en plaats je bestelling. Als je liever een ander formaat wilt, kun je contact opnemen via info@glasenloodjes.nl.

 

Stap 2: Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met het adres waar je je persoonlijke item naartoe kunt sturen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

Stap 3: Zorg ervoor dat het gedroogde bloemetje of persoonlijk item goed verpakt is. Je kunt het gedroogde bloemetje tussen karton en papier leggen (zie afbeeldingen). Plak de randen goed vast met plakband en schrijf je factuurnummer op het karton. Verzend het vervolgens in een stevige envelop. Het is van groot belang dat je het goed verpakt, zodat het bloemetje of persoonlijke item niet beschadigd raakt tijdens het transport. 

Stap 4: Je ingelijste persoonlijke item zal binnen een maximale periode van 14 dagen klaar zijn. Bij Glas & Loodje wordt er met grote zorg en behandeling gewerkt aan het creëren en inpakken van jouw kunstwerk. Wanneer het pakket klaar is  ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.


Reacties

Suzanne
een maand geleden

Ik heb afgelopen week de 2 geluksbrengertjes mogen ontvangen, die ik had besteld. Ik wilde je even laten weten dat ik ze werkelijk prachtig vind!!
Mijn ouders hebben na 48 jaar helaas besloten om te gaan scheiden. Zij gaan binnenkort ieder hun eigen weg in een eigen huis. Ik ga ze beide een geluksbrengertje geven. Ik hoop dat ze nog vele gelukkige jaren gaan doorbrengen. Dankjewel voor deze mooie kadootjes met een boodschap!

Ellen
een maand geleden

Weet je als je een cadeautje wil geven wat speciaal is moet je bij jou zijn.

Johanna
een maand geleden

Alle respect voor je! Ik vind je een kanjer. En mijn kleine margrietje, staat prachtig te wezen naast de foto van mijn moeder.. die je gelukkig maakte met mijn zelf geplukte kleine boeketjes.

Rene
2 maanden geleden

Super gedaan Suus, heel erg mooi!

Elisabeth
2 maanden geleden

Hoi Suzanne, ik heb je prachtige regenboogje ontvangen en ga er mooi plekje voor vinden. Ik stuur je even een foto van de paarse met het viooltje erin. Ik heb een paarse voordeur en vanbinnen wit met raampjes en voor het bovenste raampje hangt hij nu te schitteren. Zo mooi als de zon er op schijnt.

Ellen
2 maanden geleden

Een enthousiaste, Suzanne maakt de mooiste kunstwerken van Glas en Lood. Wil je een origineel, mooi cadeau geven? Ga naar Suzanne en haar Glas en Loodjes. Ambachtelijk gemaakt!! Mijn schoonmoeder vond haar cadeau geweldig! Ik heb zelf ook Glas en Loodjes besteld. Mijn regenboogje is mijn favoriet.

Jesse
2 maanden geleden

Ik ben echt zo obsessed met je werk. Zodra ik begin met wedding planning weet ik ook waar ik de custom inlijsten laat doen van kaartje, boeket en foto. Weet ik nu al!

Lottie
2 maanden geleden

Echt prachtig, snelle service en een dierbaar cadeau voor een vriend. Heel bijzonder!

Reactie plaatsen