• Gratis verzending vanaf €75
  • Volg @glasenloodjes

Persoonlijk Glas & Loodje

Op zoek naar een uniek en handgemaakt cadeau? Geef een persoonlijk item een ​​magische uitstraling door het te laten inlijsten tussen glas in lood. Denk aan een dierbare tekening van een liefdevol kaartje, een kostbaar stuk textiel of je eigen gedroogde bloemen. Zolang het niet dikker is dan 1,5 mm kan het worden omgetoverd tot een kunstwerk tussen  glas in lood. Je kunt zelf een bloemetje drogen door het voorzichtig tussen de pagina's van een dik boek te plaatsen. Na ongeveer 3 of 4 weken zal het bloemetje volledig droog zijn en klaar om naar mij te worden gestuurd. Laat mij er een meesterwerk van maken dat een gegarandeerde indruk zal maken!

 


Het proces

Stap 1: Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk om vooraf het gedroogde bloemetje of je persoonlijke item op te meten en te controleren of het binnen de 1,5 mm ruimte van het glas past. Kies vervolgens het uiteindelijke formaat (S,M of L) en de kleur van het glas voor jouw persoonlijke Glas & Loodje en plaats je bestelling. Als je liever een ander formaat wilt, kun je contact opnemen via info@glasenloodjes.nl.

 

Stap 2: Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met het adres waar je je persoonlijke item naartoe kunt sturen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

Stap 3: Zorg ervoor dat het gedroogde bloemetje of persoonlijk item goed verpakt is. Je kunt het gedroogde bloemetje tussen karton en papier leggen (zie afbeeldingen). Plak de randen goed vast met plakband en schrijf je factuurnummer op het karton. Verzend het vervolgens in een stevige envelop. Het is van groot belang dat je het goed verpakt, zodat het bloemetje of persoonlijke item niet beschadigd raakt tijdens het transport. 

Stap 4: Je ingelijste persoonlijke item zal binnen een maximale periode van 14 dagen klaar zijn. Bij Glas & Loodje wordt er met grote zorg en behandeling gewerkt aan het creëren en inpakken van jouw kunstwerk. Wanneer het pakket klaar is  ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.