Zit jij nu ook in een flinke dip of heb je een grote tegenvaller?

Ik kan jou een lichtpuntje geven voor een hoopvolle toekomst als jij je in het volgende herkent:

Jij bent een creatieveling en houdt er van om met je handen bezig te zijn. Het liefst ben je heel de dag bezig met jouw hobby maar helaas is dit op dit moment nog niet de realiteit. Je droomt ervan om geld te verdienen met je hobby en je wilt het zo graag anders zien, maar waar moet je in godsnaam beginnen? 🥲

Ik kan jou verder helpen!

In deze online cursus leer je hoe je concrete stappen kunt zetten om van je hobby je werk te maken. De focus van de cursus ligt voornamelijk op het ontwikkelen van een positieve mindset. Het vereist dan ook doorzettingsvermogen en discipline om je doel te bereiken. Met behulp van de lessen, uitdagingen en dagelijkse acties die je zult ondernemen, zul je binnen 10 weken de eerste stappen zetten richting een succesvolle onderneming.

 Van €149,95 voor maar €69,95

  • Jij een toffe hobby hebt waar je heel blij van wordt.
  • Als jij je hobby wilt verkopen via social media.
  • Er stiekem naar verlangt om met die hobby ook echt geld te gaan verdienen.
  • Een beginnende ondernemer bent of iemand die zijn bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.
  • Een succesvolle business wilt creëren.
  • Als jij je leven en werk een positieve boost wilt geven.
  • De leiding over je eigen leven wilt nemen.
  • Open staat voor verandering.
  • Aan een positieve mindset wilt werken.

🔥Je kan 12 maanden all-in gaan om ervoor te zorgen dat jij NU echt geld kan gaan verdienen met jouw hobby!

🔥De online leeromgeving is gevuld met video materiaal, uitdagende opdrachten en handige tools om ervoor te zorgen dat jij gaat slagen om van je hobby je werk te maken.

🔥Je leert hoe je jouw product kan verkopen via Instagram en Facebook.

🔥De online leeromgeving bestaat uit 11 modules die gevuld zijn met 53 video's en lessen.

🔥Je gaat o.a. starten met het maken van een vision board zodat je super helder hebt wat je wilt en hierdoor gemakkelijker je doelen kan gaan behalen.

🔥Je krijgt verschillende challenges om uit je comfort zone te gaan zodat je échte groei kunt omarmen.

🔥Jij krijgt uren aan content om je masterplan uit te werken zodat jij de eerste stappen kunt zetten naar een succesvolle onderneming.

🔥Alle tools die ik heb verwerkt in de online training hebben ervoor gezorgd dat ik van 2 jaar ernstig ziek en en geen inkomen naar 10K+ maanden ben gegaan. En deze tools leer ik dus aan jou!

🔥Doordat je 12 maanden toegang krijgt kun je het op je eigen tempo doen én alles mega goed implementeren en een jaar lang terug pakken.

Bonussen

🎁 Toegang tot 8 toffe uitdagingen om jou uit je comfortzone te halen.

🎁 Toegang tot unieke methodes die jou niet alleen helpen om geld te verdienen met je hobby, maar ook om je hele mindset te veranderen. Je krijgt toegang tot mijn kennis die ervoor hebben gezorgd dat ik een succes mindset heb gecreëerd.

🎁 Mijn allesveranderende tool: een speciale dagplanner die ik al 3 jaar invul en daarom van een schaarste mindset naar overvloed mindset ben gegroeid.

🎁 Je kunt via instagram @fromthebottomtothetop vragen stellen mocht je ergens tegen aanlopen. Al je vragen binnen 24 uur beantwoord.

Module 1: Stel jezelf goede vragen

Als je van je hobby je werk wilt maken, is het essentieel om jezelf belangrijke vragen te stellen. Wat voor product wil je creëren? Hoe wil je het op de markt brengen? Hoe ga je de prijs bepalen? Deze module is speciaal ontworpen om je te helpen nadenken over hoe je wilt starten als ondernemer. Je krijgt toegang tot verschillende tools, zoals de SWOT-analyse en mindmaps, die je kunt gebruiken om de essentie van je onderneming te ontdekken.

Module 2: Start vandaag nog en durf te falen

Het is belangrijk om te beginnen voordat je je er helemaal klaar voor bent. Het gevoel van klaar zijn zal namelijk nooit helemaal komen. Verandering is altijd spannend en kan weerstand oproepen. Maar juist buiten je comfortzone ligt groei. Je moet vaak uit je comfortzone stappen als ondernemer. Deze groei helpt je om steeds beter te begrijpen wie je bent en wat je wilt met je bedrijf.

Module 3: Zichtbaarheid

Social media biedt talloze kansen om het online ondernemen te vergemakkelijken. Met behulp van social media kun je eenvoudig en snel je naamsbekendheid vergroten. Door jezelf en je product te laten zien op social media, maak je slim gebruik van de mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten. Meer zichtbaarheid leidt tot een groter aantal volgers, en een groter aantal volgers kan uiteindelijk resulteren in meer klanten. Tijdens deze module leer je alles over het vergroten van je zichtbaarheid, het maken van effectieve advertenties en het plannen van waardevolle content om optimaal te profiteren van social media.

Module 4: Dagelijkse actie

Vanaf dit moment neem je het besluit om dagelijks actie te ondernemen om van je hobby je werk te maken. Om je hierbij te helpen, heb ik een speciale planner ontworpen die je dagelijks gaat invullen. Door simpelweg deze dagplanner in te vullen, zul je al positieve veranderingen in je leven ervaren.

Module 5: Productiviteit

Hoe kun je meer tijd vrijmaken om van je hobby je werk te maken? Met behulp van de tips in deze module zul je merken dat je meer tijd overhoudt. Het doel is niet om harder te werken, maar om slimmer te werken!

Module 6: Dankbaarheid

Wist je dat het uiten van dankbaarheid kan leiden tot een veel positiever leven? Elke dag zijn er talloze dingen om dankbaar voor te zijn. Het draait allemaal om waar jij je op wilt focussen!

Module 7: Verbeter je money mindset

Laten we het over geld hebben. In deze module zul je meer inzicht krijgen in geld, zoals: Wat zijn je inkomsten en uitgaven? Hoeveel geld heb je nodig om van je hobby je werk te maken? etc.

Module 8: Durf jezelf te zijn

Het is essentieel dat je trouw blijft aan jezelf wanneer je een ondernemer wordt. Er zullen namelijk veel verschillende meningen op je afkomen wanneer je voor jezelf kiest. Het is van groot belang dat je goed voor jezelf zorgt en je grenzen durft aan te geven. 

Module 9: Growth Mindset

Ontdek of je een Fixed mindset of een Growth mindset hebt in deze module! Hier ontvang je handige tips om te werken aan het ontwikkelen van een Growth Mindset.

Module 10: Het eindresultaat

Na het succesvol afronden van 10 weken lang wekelijkse modules, ben je nu bij het einde gekomen. Dit betekent het einde van de cursus, maar zeker niet het einde van jouw avontuur! Het feit dat je van je hobby je werk gaat maken, is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

🤯Je zelfvertrouwen is ontzettend gegroeid!

🤯Je hebt er vertrouwen in dat je NU echt geld kunt verdienen met je hobby.

🤯Je hebt een duidelijk beeld hoe je je product/dienst kunt verkopen.

🤯Je zet dagelijks kleine stappen om je doel op een positieve manier te bereiken.

🤯Je durft voor jezelf te kiezen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

🤯Je hebt je doelen helder voor ogen en weet wat ervoor nodig is om ze te laten slagen.

🤯Je volgt je hart en ervaart meer vrijheid.

🤯Je hebt een succesgerichte mindset.

🤯Je gaat je droom najagen en laat niets of niemand je meer tegenhouden!

 Van €149,95 voor maar €69,95

Er is geen beter moment dan NU om te beginnen