Glas in Lood

Opleiding

Je bent een creatieveling en houdt er van om met je handen bezig te zijn. Je vind glas in lood ramen erg fascinerend en het lijkt je ontzettend leuk om zelf eens aan de slag te gaan met deze ambacht. Goed nieuws, dan ben je hier zeker aan het goede adres! In deze online opleiding leer je hoe je concrete stappen kunt zetten om zelfstandig van begin tot eind een glas in lood raam te maken.

  • Een creatieveling bent en het leuk vind om met je handen bezig te zijn.
  • Glas in lood een mooie ambacht vind en zelf de techniek eens wilt proberen.
  • Niet te veel geld kwijt wilt zijn aan een fysieke opleiding.
  • Een workshop bij mij hebt gevolgd en dat heel erg leuk vond.
  • Te ver weg woont om een workshop te komen volgen maar wel glas in lood wilt leren maken!
  • In je eentje aan de slag wilt gaan met deze mooie ambacht.
  • Niet bang bent voor een uitdaging.

πŸ”₯Je kan 12 maanden all-in gaan om ervoor te zorgen dat jij de glas in lood techniek onder de knie krijgt.

πŸ”₯De online leeromgeving bestaat uit 6 modules met 100+ video's en ontzettend veel tips & tricks om ervoor te zorgen dat jij stap voor stap gaat leren om zelf een glas in lood raam te maken.

πŸ”₯Je hoeft geen fysieke opleiding te volgen, maar kan voor een klein prijsje leren om vanuit huis glas in lood te maken!

πŸ”₯De modules bestaan uit: inleiding, schaaltekening maken, glas snijden, glas in lood in elkaar zetten, solderen en kitten.

πŸ”₯Doordat je één jaar lang toegang krijgt kun je het op je eigen tempo doen én alles mega goed implementeren en een jaar lang terug pakken.

Bonussen

🎁Een lijst met alle gereedschappen en materialen wat je nodig hebt om glas in lood te maken.

🎁Je kunt in de online leeromgeving vragen stellen mocht je ergens tegen aanlopen. Ik probeer je vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

🎁Geen zin om zelf gereedschap te kopen? Ik regel het BUDGET of PREMIUM basispakket met gereedschap voor jou. (Het pakket ontvang je binnen 14 dagen)

Heb je zin om gelijk aan de slag te gaan!? Bestel hier jouw pakket met verschillende kleuren glas en lood.


🀯Jij kan zelfstandig een glas in lood raam maken!

🀯Je wordt steeds beter in de techniek want oefening baart kunst.

🀯Je bent nu een echte ambachtsvrouw / man.

🀯Je showt aan iedereen jouw prachtige zelf gemaakte kunstwerk.

🀯Je hebt een nieuwe hobby er bij.

Ik heb de opleiding Glazenier aan de Vakschool Schoonhoven gevolgd en heb inmiddels al 14 jaar ervaring met het maken van glas in lood. Na deze opleiding heb ik 5 jaar fulltime in een glashandel gewerkt waar ik veel kerk ramen, musea ramen en jaren 30 ramen heb mogen maken. Hier heb ik heel veel geleerd en in 2021 ben ik mijn eigen glas in lood bedrijf gestart: Glas & Loodjes. Sinds maart 2023 geef ik ook workshops in mijn atelier in Delft. Ik merk dat hier veel vraag naar is maar niet voor iedereen mogelijk is. Ik kreeg dan ook al vaak de vraag of ik een online cursus glas in lood kon maken! 

Liever eerst oefenen met het snijden van glas?


Kan je al glas in lood maken maar wil je leren hoe je kan repareren en restaureren? 


Reacties

Marijke
4 maanden geleden

Complimenten voor de lessen, ik kan het heel goed volgen, je vertelt er leuke tips bij. Onderwerpen zijn goed opgedeeld en makkelijk terug te vinden. Erg tevreden!

Dirk
4 maanden geleden

De online cursus is duidelijk uitgelegd. Het is erg uitgebreid en leerzaam.

Marijke
4 maanden geleden

Yeah, heel trots op mijn eerste raampje, gemaakt in de online cursus glas in lood. Suzanne, super bedankt, je online lessen zijn heel waardevol!

Muriel
4 maanden geleden

Ik ben al begonnen om de filmpjes van de cursus te bekijken. Mag ik je complimenteren hoe duidelijk je alles verteld en laat zien. Wauw, echt leuk! Ik heb nog geen materiaal of gereedschap, maar heb onwijs zin om aan de slag te gaan!

Jacqueline
4 maanden geleden

Ik ben nog maar net begonnen met de cursus maar ben nu al erg enthousiast. Wat wordt het goed uitgelegd! Kan niet wachten totdat ik het basispakket binnen heb om te gaan beginnen. Nu eerst het ontwerp maken.

Ellen
4 maanden geleden

Mag ik je een heel groot compliment geven voor de online cursus. Prachtig, met veel zorg en liefde in elkaar gezet. Je hebt aan alle details gedacht! Ik ben heel blij dat ik mee doe.

Laura
4 maanden geleden

Ik heb altijd al glas in lood willen maken maar had geen tijd voor een opleiding. Zo leuk dat ik het nu kan leren met de online cursus. Ik twijfelde eerst wel maar ben blij dat ik me heb aangemeld!

Celine
4 maanden geleden

Ik wil je complimenteren dat de cursus zo gedetailleerd is! Ik heb al meerdere keren een glas in lood workshop gevolgd en vind het heel erg leuk mijn kennis nog meer uit te breiden en thuis aan de slag te gaan met glas in lood.

Reactie plaatsen

Ga zelfstandig aan de slag met het maken van glas in lood voor maar € 249,-!