• Gratis verzending vanaf €50
  • Elke donderdag om 12.00 worden de pakketjes verstuurd
  • Volg @glasenloodjes

Persoonlijke Glas & Loodjes


Ben jij op zoek naar een uniek en bijzonder cadeau? Laat een persoonlijk item inlijsten tussen glas in lood. Denk aan een geliefde tekening of kaartje, een kostbaar stukje textiel of een eigen bloemetje. Zolang het maximaal 1 mm dik is kan het worden ingelijst tussen glas in lood. Je kan zelf een bloemetje drogen  door deze tussen een dik boek te leggen. Meestal duurt het ongeveer 3 of 4 weken voordat het bloemetje helemaal droog is. Stuur het daarna naar mij op om er een kunstwerk van te laten maken. 


Persoonlijk Glas & Loodje proces

Stap 1: Tussen het glas in lood is er maar 1 mm ruimte. Meet het gedroogde bloemetje of jouw persoonlijke item van te voren op om teleurstelling te voorkomen. Kies daarna het formaat en de kleur glas voor jou persoonlijke Glas & Loodje en plaats je bestelling. 

 

Stap 2: Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail en een mail met het adres waar jij je persoonlijke item naar toe kan sturen. De verzendkosten zijn voor jezelf.

 

Stap 3: Zorg ervoor dat het gedroogde bloemetje of persoonlijke item goed verpakt is. Je kan dat doen door het gedroogde bloemetje neer te leggen tussen karton en papier (zie afbeeldingen). Plak de randen vast met plakband en schrijf je factuurnummer op het karton. Verzend het in een stevige envelop. Het is heel belangrijk dat je het goed verpakt want het zou zonde zijn als het bloemetje kapot aankomt.

Stap 4: Het zal uiterlijk 14 dagen duren voordat je ingelijste persoonlijke item klaar is. Het Glas & Loodje zal met veel zorg en liefde worden gemaakt en ingepakt. Zodra het pakket is verzonden ontvang je een verzendbevestiging in je mail.


Korting: Combideal

Wil jij meerdere Glas & Loodjes laten maken van jouw gedroogde bloemetjes. Maak dan gebruik van een combideal.  Bij combideal S + M + L geldt de actie alleen voor de Glas & Loodjes zelf. De extra opties worden er wel bijgerekend.