Bruidsboeket inlijsten tussen glas in lood

Ben je op zoek naar een prachtige manier om het bruidsboeket te behouden en te koesteren? Dan hoef je niet verder te zoeken! Glas & Loodjes transformeert jullie kostbaarste herinnering in een uniek kunstwerk van glas in lood. Door het bruidsboeket tussen glas in lood te plaatsen, krijgt het een magische uitstraling. 

Het inlijsten van het bruidsboeket tussen glas in lood is niet alleen een prachtige manier om de bloemen te behouden, maar ook een symbolische manier om de liefde en vreugde van jullie speciale dag te koesteren. 

Volg het proces om jouw bestelling te plaatsen.


Reserveren

Plaats de reservering en de bestelling van het formaat bruidsboeket.

Let op: I.v.m vakantie kan er niet gereserveerd worden van 7 t/m 10 juni & 9 t/m 19 augustus.

Opties Bruidsboeketten 

Je hebt de keuze uit 5 verschillende formaten. Je kan op het boeket klikken voor alle informatie en extra opties.


Het boeket verzenden

Je kan ervoor kiezen om het boeket op te sturen of langs te brengen in het atelier. Het boeket is het mooist als de bloemen nog vers zijn tijdens het drogen en daarom wordt er aangeraden om het uiterlijk binnen 2 dagen na de trouwdatum te versturen/ langs te brengen.

Let op: De post van zaterdag wordt pas op dinsdag bezorgd. Het is daarom beter om het boeket nog in een vaas met water te zetten en op maandag met de post te versturen.

 

Als je ervoor kiest om het per post te versturen, zorg er dan voor dat het boeket goed verpakt is in een doos.  Je kan aluminium folie wikkelen om de onderkant van het boeket. Vul de doos op met krantenpapier of ander opvulmateriaal om te voorkomen dat het boeket te veel beweegt. Voeg een briefje toe met je naam en factuurnummer, zodat duidelijk is van wie het boeket is.


Het boeket maken

Het duurt ongeveer 2 maanden voordat het ingelijste bruidsboeket klaar is. Het drogen van de bloemen kost namelijk enkele weken. De bloemblaadjes worden apart gedroogd en later weer samengevoegd. Houd er rekening mee dat niet alle bloemen, zoals harde besjes, zonnebloemen of vetplanten, tussen het glas passen. Ik zal een prachtig kunstwerk van het boeket maken (zie voorbeelden) en een foto sturen ter overleg. Pas nadat je akkoord bent gegaan met het ontwerp, wordt het glas en lood in elkaar gezet.

Zodra het ingelijste bruidsboeket klaar is, wordt het zorgvuldig en met liefde ingepakt. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail zodra het pakket is verzonden.Voorbeelden